Scoala de vara

scoala-de-vara

Prin activitățile derulate în cadrul Școlii de Vară oferim un raspuns la una dintre problemele cu care se confruntă societatea de astăzi – lipsa unei coerențe în susținerea dezvoltării copiilor din punct de vedere intelectual, psihic si emoțional și de asemenea se oferă alternativă de petrecere a timpului liber în vacanță.

Această activitate “Școala de Vară” se adresează tuturor amatorilor și pasionaților de muzică, indiferent de vârstă (copii, adolescenți sau adulți) sau de nivelul de cunoștințe muzicale (începător, intermediar sau avansat).

Cursurile de muzică din cadrul Școlii de Vară se desfășoară individual sau în grup, fiecare participant având posibilitatea de a alege genul muzical și instrumentul. Cursanții se pot înscrie la lecții de pian, clarinet, canto, harpă sau lecții de educație muzicală.

Beneficiile Școlii de Vară sunt: posibilitatea de a fi instruiți în tainele muzicii de profesori cu experiență, și oportunitatea de a petrece timpul liber din cadrul vacanței de vară într-un mod relaxant și educativ.

Semestrial vom organiza, separat pentru copii și adulți, evenimente muzicale (concerte, recitaluri, serate muzicale, concursuri de muzica), evenimente în cadrul cărora cursanții pot interpreta la alegere piesele muzicale studiate la Școala de muzică Atelier Muzical Artistic Teomelody, în fața unui auditoriu format de familie, prieteni și cunoscuți, în colaborare cu instituții de profil sau culturale din municipiu.