Despre Noi

Atelier Muzical Artistic Teomelody, este o școală privată de muzică înființată în mediul urban, respectiv în orașul Piatra Neamț, județul Neamț pentru a învăța și îndruma copiii și adulții în cadrul lecțiilor de muzică la un instrument sau cu vocea, cu scopul de a-i dezvolta muzical, pentru a le deschide oportunități de a impărtăși această pasiune în cadrul unei comunități cat mai largi, națională și/sau internațională. Ne adresăm atât începătorilor, cât și profesioniștilor în devenire, de la vârsta de 4 ani până la persoanele de vârsta a treia.

Oferta noastră educațională constă în: lecții de pian, lecții de clarinet, lecții de harpă, canto muzică ușoară, canto muzică tradițională și lecții de educație muzicală, atât pentru incepători cât și pentru avansați, părinți, copii și bunici.

EVALUARE GRATUITĂ A POTENȚIALULUI MUZICAL

Copilul tau cântă prin casă? Ai dori să știi daca are talent la muzică? Vino la Atelier Muzical Artistic Teomelody și vom descoperi împreună talentul din copilul tau. Școala noastră organizează periodic ședințe de evaluare gratuite pentru copii, tineri și adulți care doresc să urmeze cursuri de pian, clarinet, canto sau altă activitate muzicală. Ședințele de evaluare gratuită se programează telefonic sau online.

Vârsta minimă pentru a putea participa la o evaluare gratuită este de 4 ani. Vă așteptăm cu drag!

Oferim cursuri la domiciliu pentru persoanele care se află în imposibilitatea de a se deplasa la sediul nostru.

ÎNSCRIERE CURSURI

Tot ce trebuie să știi pentru a urma cursurile TeoMelody

CE ESTE NOU

Fiți la curent cu ultimele noutăți de la TeoMelody

Doriți să primiți vești de la noi?